Actie Kerkbalans

Aktie Kerkbalans 2022 is weer van start

Onlangs is de laatste Kerkklanken van dit jaar verschenen. In dit nummer vindt je informatie over de Aktie Kerkbalans 2022. Daarnaast ontvang je ook een toezeggingsformulier. Het thema is dit jaar: “Geef vandaag voor de kerk van morgen”. Met de kerk van morgen bedoelen we dus de Ichtuskerk van Colmschate-Schalkhaar in 2022.

In coronatijd is de kerk één van de weinige zekerheden die overblijven. Hoewel het fysieke ontmoeten van elkaar met horten en stoten gaat, doen we ons uiterste best om via alle niet fysieke communicatiemiddelen met elkaar verbonden te blijven. Vermoedelijk zal in 2022 ook de situatie nog niet zijn als vanouds. Het zal je niet ontgaan dat we hebben te maken met een krimpende kerk. Tot nu toe is het echter steeds weer gelukt om met minder mensen toch het nodige te realiseren.

We laten ons echter niet ontmoedigen door wat niet kan, maar kijken uit naar wat wel weer kan. Help je ons ook dit jaar weer om het kerkenwerk financieel mogelijk te maken? We rekenen op je!

Waar wordt uw bijdrage aan besteed?
Dat en andere informatie over de Aktie Kerkbalans 2022 lees je in de Bijlage Actie Kerkbalans 2022.

Heb je een vraag over de Actie Kerkbalans of heb je geen toezeggingsformulier ontvangen? Kijk dan hieronder voor een contactpersoon en het blanco toezeggingsformulier.

Protestantse Gemeente te Colmschate/Schalkhaar
Holterweg 106
7429 AH Colmschate
www.pgcs.nl

Rekeningnummer
NL56 RABO 0373 7049 33 t.n.v. Prot.Gem. Colmschate/Schalkhaar, o.v.v. VVB 2020 en lidnummer