Aan tafel – Aardappeleters

Velen bewaren goede herinneringen aan de Bonhoeffercarroussel die de voorgangers van de PKN-kerken van Deventer, Diepenveen, Colmschate-Schalkhaar en Bathmen-Okkenbroek drie jaar geleden hadden opgezet. Helaas kwam door corona daaraan een vroegtijdig einde. Dit jaar presenteren de voorgangers opnieuw een gezamenlijk programma. Op drie maal drie avonden op drie plaatsen bieden zij een gevarieerd menu aan rond het jaarthema van de Protestantse Kerk in Nederland ‘Aan tafel!’. Een vierde gezamenlijke avond sluit deze carrousel af.

Je kunt de avonden in je eigen gemeente meemaken, of als dat beter uitkomt aanschuiven bij een van de andere gemeenten. Ook als je niet alle vier de avonden bijwoont, ben je welkom bij één of meer.

De thema’s voor deze avond is: Aardappeleters 

Voedselpioniers uit Lettele, Henk en Carolien Schoneveld en dochter Babke Roeterdink, verzorgen een eenpansmaaltijd met seizoen producten en vertellen over hun passie: duurzame voedseltransitie. Daarnaast spelen Vincent van Gogh en Psalm 24 een rol. Kosten: € 7,50. Vooraf opgave verplicht ivm catering.

Datum

12 oktober 2022
Expired!

Tijd

18:00
Ichtuskerk

Locatie

Ichtuskerk
Holterweg 106
Categorie

Organisator

Marry Schuurman