Ochtendkring boekbespreking

Exodus, boek van de bevrijding, Jonathan Sacks

In de ochtendkring lezen en bespreken we al een aantal jaren theologische boeken die vragen oproepen, uitdagen en nieuwe perspectieven bieden. Vorig jaar hebben we dat niet kunnen doen vanwege de pandemie van het Covid19 virus. We nemen aan dat onze leeftijdsgenoten allemaal zijn gevaccineerd en dat we weer veilig bij elkaar kunnen komen. Daarom willen we ook het komende seizoen weer een boek lezen en bespreken, en hebben daarvoor gekozen voor het boek Exodus, boek van de bevrijding van Jonathan Sacks. In dit boek leest Jonathan Sacks, emeritus opperrabbijn van Groot-Brittannië, met ons de wekelijkse toralezingen uit het boek Exodus, legt die uit en schrijft bij ieder lezing een aantal beschouwingen over de relevantie van deze teksten ook voor ons, in deze tijd.

Opgeven, graag! Maar u/jij kunt ook gewoon binnenlopen. Als u zich opgeeft krijgt u tijdig een mail met info over de eerste bijeenkomst en over het te lezen gedeelte;

Graag het boek zelf aanschaffen: Jonathan Sacks, Exodus boek van de bevrijding, Skandalon, ISBN 978- 94-92183-92-7, € 29,95.

Datum

10 oktober 2021
Expired!

Tijd

08:00 - 18:00
Ichtuskerk

Locatie

Ichtuskerk
Holterweg 106
Categorie

Organisator

Egbert Bluemink
Email
E.Bluemink1@kpnplanet.nl

Other Organizers

Jaap Breetvelt
Email
j.n.breetvelt@kpnmail.nl