Activiteiten

Naast de zondagse diensten is er in onze kerk nog meer te doen zoals Bouwstenen, inloopochtenden, (wereld)maaltijden, Zondagszin en de soos. Op deze pagina vind je daar meer informatie over.

Bouwstenen

Hieronder vind je de Bouwstenen van dit seizoen.
Lees meer »

Cantorij? Cantorij!

De cantorij PGCS bestaat uit ruim 20 enthousiaste leden, verdeeld over de vier stemgroepen sopraan, alt, tenor en bas. En daar raak je meteen aan de kern: zingend geloven is een gedeelde, vreugdevolle waarde, waarbij de meerstemmigheid veel voldoening geeft.
Lees meer »

Ichtus Evenementen Bureau

Wil je binnen onze kerkgemeente een activiteit opzetten en zoek je medestanders, dan kan dit bureau je helpen om mensen bij elkaar te brengen.
Lees meer »

Inloop

Op de tweede en derde donderdag van iedere maand is er een Inloop. Op de tweede donderdag neemt ieder zelf iets mee om mee bezig te zijn.
Lees meer »

Koffieochtend voor Senioren

Iedere tweede woensdag van de maand (uitgezonderd de maanden juli en augustus) ontmoet een groep senioren elkaar in de Ichtuskerk.
Lees meer »

Open tafel

Elke laatste vrijdag van de oneven maanden koken we een drie gangen menu. Rond 17.45 uur komen we samen voor een drankje en daarna schuiven we aan tafel.
Lees meer »

De Soos

Vind je het leuk om gemeenteleden eens op een andere manier te ontmoeten? Houd je van een  gezellige avond in een goede sfeer? Ben je in voor een goed gesprek? Houd je van bitterballen en (af en toe live) muziek?
Lees meer »

Vorming en Toerusting

Een levendige gemeente zoals wij zijn, is een gemeente waar niet alleen op zondag een dienst is, maar waar ook op andere dagen de gemeenteleden elkaar opzoeken om samen te bouwen aan gemeente zijn, aan geloofsbeleving of het geloofsgesprek met elkaar voeren.
Lees meer »

80-plus verjaardagmiddag 

Driemaal per jaar wordt er een verjaardagmiddag georganiseerd voor de 80-plussers uit onze gemeente, die in de voorgaande 4 maanden jarig waren.
Lees meer »

Wereldmaaltijden

In de 40 dagentijd hebben we twee keer een Wereldmaaltijd. Bij een Wereldmaaltijd houd je rekening met een eerlijke verdeling van het voedsel wat er op aarde is.
Lees meer »