De Protestantse Gemeente Colmschate-Schalkhaar is een jonge, levendige geloofsgemeenschap die hoort bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn divers en ruimhartig in onze geloofsbeleving en zijn daar trots op.

Vormen van betrokkenheid
Er zijn verschillende manieren om je betrokkenheid bij de Protestantse Gemeente Colmschate-Schalkhaar vorm te geven. Een van de predikanten kan je daar meer over vertellen. De Protestantse Gemeente Colmschate-Schalkhaar heeft een scala aan activiteiten waaraan je kunt deelnemen, variërend van musicals tot Bouwstenen en van kerkdiensten tot buitenlandse projecten, gereorganiseerd door het CUC. Natuurlijk is er – op verzoek – ook aandacht voor pastorale begeleiding op momenten in je leven wanneer je daar behoefte aan hebt.

De kosten
Wanneer u lid wordt van de Protestantse Gemeente Colmschate-Schalkhaar, dan ontvangt u jaarlijks een verzoek voor een bijdrage aan de kerk.

Aanmelden
Wilt u ook meedoen, meldt u dan aan door een bericht te sturen naar het Kerkelijk Bureau. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overschrijven naar een andere gemeente of uitschrijven
Wilt u zich als lid laten overschrijven naar een andere gemeente of uitschrijven bij de Protestantse Gemeente Colmschate-Schalkhaar, stuur een bericht naar het Kerkelijk Bureau en liefst ook de reden daarvan. U ontvangt dan een bevestiging van uw overschrijving of uitschrijving.