Alternatieve ColmMarkt 2020, zaterdag 12 september

In het stukje van de Kerkenraad kunt u lezen dat de ColmMarkt anders zal zijn dan dat u gewend bent. Vanwege de Corona­perikelen zijn we inderdaad genoodzaakt om dit deel van het startweekend een andere invulling te geven.

Op 12 september hebben we al een half jaar geen grotere samenkomsten kunnen houden en daarom zoeken we binnen RIVM­eisen naar wat wel mogelijk is om elkaar te zien en te spreken in een gezellige en ontspannen sfeer. Er zal dus geen rommelmarkt zijn en de dag is bedoeld voor de eigen gemeenteleden (met eventuele familie/ vrienden).

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten….. Bij mooi weer richten we het nieuwe terrein, oftewel de “Ichtus­Plaza”, in als terras; bij minder goed weer gebruiken we de kerkzaal. Verder kunt u denken aan een fiets­ en of wandel(speur)tocht, Rad van avontuur, loterij, een culinaire markt met lekkere hapjes en drankjes. Voor de rest: laat u verrassen! In de Kerkklanken van augustus leest u meer over de plannen voor de alternatieve ColmMarkt.

Namens de werkgroep ColmMarkt, Everard Post