ColmMarkt op 14 september

Zaterdag 14 september van 10.00 uur tot 16.00 uur houden we de jaarlijkse ColmMarkt. Een dag voor jong en oud, voor gemeenteleden maar zeker ook voor mensen van buiten de gemeente. Een dag van “ontmoeting”, gezelligheid en ontspanning. Iedereen is welkom!

Ook dit jaar vinden alle activiteiten buiten plaats, rondom de kerk. Het geheel wordt aangekleed met tientallen kraampjes, partytenten, zitjes en statafels. We hopen natuurlijk op mooi en droog weer!

Wat kunt u zo al verwachten?

  • Verkoop van 2e hands spullen: boeken, speelgoed, gereedschap, tuinspullen, potten en pannen, klokken, servies, bestek, kleine meubels, fietsen en nog veel meer!
  • Een loterij, met 3 leuke prijzen.
  • Rad van Avontuur: met mooie prijsjes voor jong en oud.

     

  • Oogstmarkt met diverse oogstproducten zoals eigengemaakte jams, moes, chutneys, koekjes, taarten, cakes , aardappelen, pompoenen, kalebassen etc.
  • Op het voorterrein een kinderhoek met 2e hands speelgoed, schminken, knikkers raden, grabbelton, korfbal, pannenkoeken. Zo mogelijk een springkussen!
  • Catering: broodjes hamburger, appeltaarten, cake, pannenkoeken, drinken en bij mooi weer ijs.
  • Levende muziek, met mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen tegen kleine vergoeding.
  • Kraampjes van sponsoren….

De opbrengst wordt dit jaar verdeeld onder de CUC, facelift kerkgebouw en een nog te bepalen goed doel. Hebt u een voorstel voor een derde goed doel, laat het ons weten!

Oogstkraam

Het wordt inmiddels bijna traditie: een oogstkraam op de ColmMarkt. Dat kan echter alleen als we weer “oogstproducten” krijgen van veel mensen! Daarom ook nu weer de oproep om dit aan te leveren voor deze kraam. Er kan dan ruim gedacht worden: fruit, groente, kalebassen, pompoenen, haardhout, zonnebloemen, eigengemaakte jam, chutney, moes, advocaat, zelf gebakken cakes, koekjes, taarten etc.

E.e.a. kan naar de kerk gebracht worden op donderdagavond 12 september en vrijdagavond 13 september van 18.00 -20.00 uur. Indien het voor u niet mogelijk is om zelf de producten te brengen, halen we het ook graag bij u op. Voor meer informatie of vragen met betrekking tot de oogstkraam kunt u contact opnemen met:
Alie Stevens-Schoemakers
Email: astevens@stevensfab.nl
Tel. 0640362764


Oogstkraam 2018

OPROEP

De ColmMarkt bestaat niet zonder de inzet van vrijwilligers. Velen van ons zetten zich al jaren hiervoor in. We hopen natuurlijk dat ook dit jaar velen van de partij zijn. In de volgende Kerkklanken en op Speakap valt te lezen hoe en waarvoor u zich kunt inschrijven.

Sponsorloop

De sponsorloop wordt ook dit jaar gehouden op zondag 15 september na de dienst, om ca. 13.00 uur.
Voor vragen of opmerkingen:
Rogier Verstrijden
Tel.: 06 – 4188 6700

Inleveren en ophalen van (2e hands) spullen

Hebt u bruikbare spullen voor de ColmMarkt of prijsjes voor Rad van Avontuur?

U kunt uw spullen inleveren op de volgende dagen:

  • 11 – 12 – 25 – 26 juli
  • 5 – 6 -11 -12 september

Alle dagen van 18.00 u tot 20.00 uur in de kerk

Wilt u dat de spullen worden opgehaald? Dat kan! Wij halen ze voor u op tot uiterlijk 10 september. Om hiervoor een afspraak te maken kunt u mailen of bellen:
Everard Post
Email: krm.voorzitter@pgcs.nl
Tel: 06 – 2852 2681

Attentie: alleen schone, hele en bruikbare spullen kunnen worden ingeleverd of opgehaald.

U kunt hierbij denken aan: witgoed, klein meubilair, elektronica, gereedschap, tuinartikelen, fietsen, boeken, speelgoed, overige huishoudelijke spullen en verder alles van wat metaal is.

Vragen en algemene informatie:
Email: krm.voorzitter@pgcs.nl
Tel: 06 – 2852 2681

Hartelijke groet namens de werkgroep ColmMarkt 2019,
Everard Post