Diaconale Markt op woensdag 25 maart in de Ontmoetingsruimte van de Koningskerk

Aanvang 20.00 uur, maar de koffie is al een half uurtje eerder klaar.

 

De diaconale markt wordt georganiseerd door het Kruispunt Diaconaal Deventer. Het adres van de Koningskerk is Mariënburghstraat 4, 7415 BP Deventer.

De diaconieën en de caritas van de kerken in Deventer zetten zich in voor mensen die in nood zijn. Dat doen ze voor hun eigen leden, maar ook voor mensen die geen lid zijn van een kerk. Voor de grootste en acute financiële nood van mensen heeft het Kruispunt bij mogen dragen aan de oprichting van het Noodfonds.  Maar er is meer. Denk aan eten, kleding, aandacht, een verhuizing of een andere klus waarbij hulp nodig is.

Behalve de diaconieën en de caritas zijn er in Deventer ook veel andere organisaties die zich inzetten voor mensen die het wat minder getroffen hebben. Voor die mensen is het belangrijk dat al die hulpverlenende instanties elkaar kennen en van elkaar weten wat ze kunnen en niet kunnen.

De diaconale markt is daar de gelegenheid voor. De Ontmoetingsruimte verandert op 25 maart in een marktplein waar veel van die organisaties zich zullen presenten. Al snuffelend kunt u kennis maken met hen en kunnen zij kennismaken met u:

Kerstpakkettenactie                          Herberg van Ars         Geldfit

Stichting Voor Mekaar                       House of Hope           Stichting Ontmoeting

Stichting Present Deventer               Voedselbank              School van Vrede

Stichting Leergeld                              De Ontmoeting          Meester Geertshuis

Bed, Bad en Broodopvang                 Leger des Heils           St. Burgerweeshuis

Stichting Vriendendiensten              Don Bosco                  Budget Adviesdienst Deventer

Emmanuelgemeente                         Sociale Wijkteams      Philadelphiagemeente

 

We hopen op een grote opkomst. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de voorzitter van het Kruispunt (Aagje Papineau-Salm), telefoon 0570-650018 of een mailtje sturen naar kddeventer@gmail.com.

Met hartelijke groet en graag tot ziens op 25 maart,

Kruispunt Diaconaal Deventer