Klussendag, 16 november 2019 

Het lijkt een halfjaarlijkse traditie te worden: de PGCSklussendag. Zaterdagmorgen 16 november om 9.00 uur verzamelden zich 27 gemeenteleden in de hal van de kerk 15 In en uit de PGCS om onder het genot van koffie en thee te horen wat er zoal te klussen en te poetsen viel. Onder hen Sara en Bahran en Mariët van den Munckhof. Mariët huurt regelmatig een ruimte als ‘personal coach’ en kwam in klussentenue om het kerkelijk bureau te schilderen en te sauzen.

Wat viel er verder te doen: ramen lappen, goten schoonmaken, plinten aanbrengen in hal en gang, afwerken van de dakkapellen in de soos, buitenverlichting vernieuwen, keuken schoonmaken, zonnepanelen schoonmaken en de steunberen van de kerk schimmel­ en algenvrij maken.

Het lijstje was nog veel langer, dus ook een volgende klussendag valt er genoeg te doen. De catering werd weer goed verzorgd! Tussendoor koffie met eigen baksel en een lunch met soep en broodjes. Ook dit soort dagen geeft een fantastisch gevoel van samen gemeente zijn! Dank aan alle klussers en poetsers!

Everard Post