Oliebollenactie 2020 CUC

Ook dit jaar kunt u weer oliebollen en appelbeignets bestellen. De volledige opbrengst is bestemd voor het CUC. De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door ’t Stoepje en geleverd door Lammert van Egteren. Dit jaar zijn de aantallen en prijs gelijk aan vorig jaar en per zak als volgt:

Oliebollen met of zonder krenten/rozijnen € 8,50 per 10 stuks

Appelbeignets: € 8,­ per 5 stuks

Vanwege de Covid­19 maatregelen kunt u alleen online bestellen vanaf zondag 6 december tot uiterlijk maandag 28 december via een bestelbutton op de homepage van www.pgcs.nl. U ontvangt per email een bevestiging van uw bestelling. Let er bij het bestellen goed op of u Oliebollen met of zonder krenten/rozijnen wilt! Wij hopen dat er net als voorgaande jaren weer veel mensen helpen deze actie tot een succes te maken, door ook bestellingen aan te nemen voor familie, buren, vrienden en collega’s.

De bestellingen kunt u op donderdag 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur in de Ichtuskerk ophalen, wij zorgen er voor dat dit binnen de geldende RIVMmaatregelen veilig kan gebeuren. Ook bij het inpakken van de oliebollen/appelbeignets besteden wij extra zorg aan hygiëne.

Belangrijk:

Gezien de huidige situatie rond het Covid­19 virus willen we zo veilig mogelijk werken. Betalen met contant geld is daarom dit jaar helaas niet mogelijk. U kunt ter plekke met PIN betalen of middels een Tikkie. Ook kunt u het geld vooraf overmaken naar PGCS Inzake CUC NL46 RABO 0104 9177 25 onder vermelding van Oliebollenactie CUC (zorg er wel voor dat het geld uiterlijk 30 december is overgemaakt). Hebt u vragen of bent u niet in de gelegenheid de bestelling op te halen, maar wilt u toch graag oliebollen en/of appelbeignets voor het goede doel bestellen, neemt u dan contact op met Martin Tolboom of Eduard Swankhuisen (zie contactgegevens).

CUC, het doel van deze actie.

Onder het motto ‘Jeugd voor jeugd’ organiseert het CUC jaarlijks een zomerreis en activiteiten het jaar rond, zoals inzamelacties en deze oliebollenactie, waar jongeren zich inzetten voor jongeren in de Oekraïne. Door deze acties probeert het CUC lokale scholen en instellingen in het westen van Oekraïne te ondersteunen. De hulp bieden wij ter plekke tijdens de zomerreis, door middel van het aanpakken van klussen met de jongeren en in de vorm van financiële hulp. Naast het klussen, bieden we samen met de jongeren ook activiteiten aan voor de lokale jeugd, zoals: spelletjes, knutselen, excursie, bonte avond en een disco. Dit versterkt het contact tussen onze jeugd en de Oekraïense jeugd. Op https://cuc.pgcs.nl/ of https:// cuczomerreis.wordpress.com/ kunt u zien wat er de afgelopen jaren met uw bijdrage vanuit o.a. de oliebollenactie is gedaan.

Namens het CUC oliebollenteam: Martin Tolboom Martin.tolboom@gmail.com tel. 06­ 29020934 Eduard Swankhuisen ej.swankhuisen@home.nl tel. 06­ 57940539