Oliebollenactie voor CUC

Ook dit jaar kunt u weer oliebollen en appelbeignets bestellen. De volledige opbrengst is bestemd voor het CUC. De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door ’t Stoepje en geleverd door Lammert van Egteren. Dit jaar zijn de aantallen en prijs per zak als volgt:

Oliebollen met of zonder

krenten/rozijnen € 8,50 per 10 stuks

Appelbeignets € 8,­ per 5 stuks

De bestelformulieren liggen vanaf zondag 8 december klaar in de hal van de Ichtuskerk. U kunt de formulieren uiterlijk 25 december na de kerkdienst inleveren, in de daarvoor bestemde doos, in de hal van de Ichtuskerk. Of online bestellen tot uiterlijk 27 december 12.00 uur via: https:// cuc.pgcs.nl/oliebollen­actie/

Wij hopen dat er net als voorgaande jaren weer veel mensen helpen deze actie tot een succes te maken, door ook bestellingen aan te nemen voor familie, buren, vrienden en collega’s.

De bestellingen kunt u op maandag 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur in de Ichtuskerk ophalen.

Hebt u vragen of bent u niet in de gelegenheid, maar wilt u toch graag oliebollen en/of appelbeignets voor het goede doel bestellen neemt u dan contact op met Mieke van der Kuip (zie onderstaande contactgegevens). CUC, het doel van deze actie. Onder het motto ‘Jeugd voor jeugd’ organiseert het CUC jaarlijks een zomerreis en activiteiten het jaar rond, zoals inzamelacties en deze oliebollenactie, waar jongeren zich inzetten voor jongeren in Oekraïne. Door deze acties probeert het CUC lokale scholen en instellingen in het westen van Oekraïne te ondersteunen. De hulp bieden wij ter plekke tijdens de zomerreis, door middel van het aanpakken van klussen met de jongeren en in de vorm van financiële hulp. Naast het klussen, bieden we samen met de jongeren ook activiteiten aan voor de lokale jeugd, zoals: spelletjes, knutselen, excursie, bonte avond en een disco. Dit versterkt het contact tussen onze jeugd en de Oekraïnse jeugd. Op https://cuc.pgcs.nl/ of https://cuczomerreis.wordpress.com/ kunt u zien wat er de afgelopen jaren met uw bijdrage vanuit o.a. de oliebollenactie is gedaan.

Het oliebollenteam: Mieke van der Kuip (0570 65 32 39/06 389 131 08) Jochem Wilson Carel Diekerhof