Open Tafel in coronatijd

. De deelnemers aan de Open Tafel hebben onlangs een briefje gekregen met de mededeling dat we eerst nog niet weer samen aan tafel gaan. Door de anderhalve meter afstand regel is het moeilijk om iedereen deel te laten nemen. Dus hebben we besloten nog even te wachten, voor we op de oude voet verder gaan. Maar we hebben bedacht dat je ook zelf een mini Open Tafel kunt houden. Dat is niet alleen voor mensen die anders aan de Open Tafel gaan, maar elk gemeentelid zou dit kunnen doen. Het thema van onze kerk is dit jaar: Ken je mij. En hoe kan je elkaar beter leren kennen, dan rond de tafel.

Dus hierbij stellen voor om eens een paar, vrienden of familie uit te nodigen voor een maaltijd. Maar ook kun je iemand uit onze kerk vragen, of die buren die je wel eens ziet, maar eigenlijk niet spreekt en dus niet kent.

We geven hierbij hetzelfde recept voor een lekkere Deventer mosterdsoep als de deelnemers van de Open Maaltijd hebben gekregen. Deze soep is eenvoudig te maken. We vroegen de Open Tafel gasten om te reageren op ons idee en kregen na een paar dagen al de eerste reactie. Twee dames hadden al samen van de soep genoten.

     

Natuurlijk vinden we het leuk om meerdere reacties te krijgen.

Groeten,

Els de Ruiter metderuiter1993@gmail.com tel 0570 653821 Anneke de Jong jmadejong53@gmail.com tel 06 287 704 6