Oude schoolborden.

Wel en wee van de CUC ( maart 2020)

Naast de voorbereidingen voor de zomerreis en andere activiteiten is het CUC weer blij gemaakt met een aantal afgedankte schoolborden uit een school te Deventer. Een beetje nostalgie want er zijn vooral in de eerste jaren van het CUC heel wat schoolborden op transport gegaan voor een 2e leven in Oekraïne. Helaas is ook hier het coronavirus voor nu een spelbreker, het transport dat via een andere hulporganisatie was geregeld is tot nader order opgeschort. Wij hopen dat over een poosje de borden alsnog de reis kunnen maken. Oude metalen De inzameling van oude metalen levert voor het CUC jaarlijks een mooi bedrag op. Iedereen die daar aan bijdraagt/heeft bijgedragen willen wij hiervoor dan ook hartelijk bedanken!

Wel vraagt CUC graag uw aandacht voor het volgende: ­

wilt u lege blikjes a.u.b. plat maken, dat scheelt veel volume; ­

wilt u geen lege folie’s van etenswaren inleveren want dit valt niet onder metalen en levert onhygiënische situaties op.

Daarnaast zoeken wij versterking van het oude­metalenteam. Wilt u een paar keer per jaar enkele uren meehelpen om oude metalen te sorteren en af te voeren dan zou dat geweldig zijn.

Meer informatie bij Wim Blankvoort via wimencindy@gmail.com of Wim Oldenmenger via hwoldenmenger@gmail.com

Sponsors.

Om onze activiteiten nu en in de toekomst te financieren heeft het CUC naast de eigen acties ook inkomsten via een aantal sponsors. Zo is de afgelopen zomerreis mede mogelijk gemaakt door

Etan Trampolines, Inqar­Van der Bijl autoverhuur, Totum Little Creators, 2e Handslaptops.nl , Gemeente Deventer en Jumbo Hans Kok.

En niet alleen financiële giften zijn welkom, ook giften in de vorm van bruikbare goederen en (kortingen op) diensten kan CUC goed gebruiken.

Uw gift is welkom op bankrekening NL46RABO010.49.17.725 t.n.v. PGCS inzake CUC.

Indien u tips voor nieuwe sponsors heeft of misschien zelf op één of andere wijze wilt bijdragen neem dan contact op met Jan­Willem Cnossen via jwfcnossen@gmail.com

Met vriendelijke groet, Het CUC­bestuur