Paaskaars 2021

Twee jaar achtereen hadden we een ‘eigen’ Ichtuspaaskaars. In 2019 versierden jongeren van de jeugdkerk de kaars, in 2020 deden kinderen van de kindernevendienst dat. Het zou mooi zijn dit initiatief voort te zetten. Maar gelet op de beperkingen, kiezen we er dit jaar voor weer een ‘kant en klare’ paaskaars aan te schaffen.

Het is dit jaar tien jaar geleden dat de PGCS als één van de eerste kerken een ‘groene kerk’ werd. Om dit lustrum te onderstrepen staat op de paaskaars van 2021 een wereldbol, met Gods beschermende handen daaromheen (zie foto, de derde kaars).

Wilt u zelf een huispaaskaars met hetzelfde of een ander motief bestellen, dan kan dat via een mailtje naar koster@pgcs.nl. Voor formaten en prijzen ga naar www.boca.nl/documentatie/kerkelijk. Klik op catalogi>kerkelijk>paascatalogus en blader naar pagina 8.

In de hal van de kerk hangt ook een papieren bestellijst met daarop foto’s en prijzen van de beschikbare kaarsen. Ook daar kunt u uw bestelling plaatsen.

Uw bestelling moet uiterlijk 22 februari binnen zijn. U ontvangt bericht wanneer en hoe u uw huispaaskaars kunt afhalen.

de Commissie Eredienst