Pinksterwandeling met een missie

De werkgroep Ichtus 3.0 is volop bezig met het ophalen van de dromen en verlangens van mensen die op één of andere manier betrokken zijn bij de Ichtuskerk. Ook hebben we al mooie verhalen uit het verleden gehoord. Maar we willen ook graag jouw verhalen horen om antwoorden te vinden op de vragen: Hoe willen we als kerk verder? Wat hebben we nodig in de kerk? Hoe willen we kerk zijn?

Daarom willen we op eerste Pinksterdag (23 mei) letterlijk en figuurlijk vervolgstappen zetten. Een pinksterwandeling met een missie! Geheel corona-proof natuurlijk. Je wordt in tweetallen op pad gestuurd met paar vragen en tijdens de wandeling ga je het gesprek aan over de mooie dingen van de kerk. Aan het einde van de wandeling worden de bevindingen doorgegeven aan de werkgroep Ichtus 3.0. Inmiddels zijn er twee mooie routes beschikbaar, één van ongeveer 2,5 km en één van ongeveer 5 km. Maar om deze Pinksteractiviteit tot een succes te maken hebben we natuurlijk wandelaars nodig.

Wandel je mee? Meld je dan aan bij Rien Prinsen (tel. 06-19045612) of Theo van der Veen (tel. 06-50636711). Of stuur een e-mail naar: ichtus3.0@pgcs.nl.

En als het weer en de corona-maatregelen het toelaten, willen we ook een terras maken om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen, ook hiervoor graag aanmelden.

Met een vrolijke groet, Werkgroep Ichtus 3.0