Van de Faceliftcommissie

 De eerste werkzaamheden zijn uitgevoerd

In Kerkklanken van oktober is uitgebreid verslag gedaan van de plannen die we hebben voor het opknappen van ons kerkgebouw. Er is al flink gewerkt om een begin te maken met de renovatie van de hal en de soos. Op twee zaterdagen in november is er door een heel aantal vrijwilligers flink gewerkt; en het is er dan nog heel gezellig ook.

De soos is boven enorm opgeknapt. Al het houtwerk is geschuurd en een aantal keren geverfd, de tafels en stoelen zijn opgeknapt en de vloer en verlichting kregen een opknapbeurt.

Er heeft trouwens al een Bouwsteen plaatsgevonden; en om daar te zitten voelt al heel anders dan voorheen. Als u tijd heeft: ga boven maar eens een kijkje nemen. In de gang – tussen de hal en de kerkzaal – en in de toiletten is vooral gewerkt aan het plafond. Er zijn platen aangebracht voor een betere uitstraling en voor een geluiddempend effect. De grote leestafel is besteld en zal samen met de nieuwe stoelen en lampen in december worden geleverd. Ook zijn de materialen voor de bar in opdracht gegeven.

Acties

De handcrème valt blijkbaar goed in de smaak; er zijn er al veel verkocht. 3 Euro per tube is toch ook een koopje, nietwaar? Van de speculaastaarten zijn er meer dan 100 verkocht. Volgend jaar maar weer een voorraadje aanleggen, zo lijkt het ons. Acties, die we nog in petto hebben zijn o.a. de verkoop van rozen, een sponsordiner, enz. We houden ons trouwens aanbevolen voor andere ideeën!
Nieuwe entree

Deze komt eruit te zien, zoals op bijgaande schets is weergegeven. Dit blijft voorlopig nog wel een droom, omdat de financiën hiervoor nog niet rond zijn. Uitvoering vindt alleen plaats als de acties voldoende op gaan brengen.

Dank!

Dank aan allen die steeds de handen uit de mouwen willen steken: de klussers, de verfploeg, maar ook Jaap en Liesbeth die steeds weer moeten improviseren. (Wordt vervolgd.)

De Faceliftcommissie.