Verslag Oliebollenactie 2018 voor CUC

In oktober 2018 hebben de mensen van het oliebollenteam weer contact gehad over de actie in december, er is gekozen voor een andere bakker. Dit is ’t Stoepje via Lammert van Egteren geworden. Op 9 december hebben de leden na de dienst de oliebollen en appelbeignets kunnen proeven.

De bestelformulieren kunnen ingevuld worden en gedeponeerd worden inde bekende doos op de balie bij de keuken. Tevens heeft Jochem Wilson gezorgd voor het digitaal bestellen van de oliebollen en beignets. Perfect geregeld.

Op 24 december blijkt dat de doos op de balie bij de keuken verdwenen is.

Mocht iemand weten waar hij is, meld het bij Mieke van der Kuip.

Totaal hebben wij 1670 oliebollen en 485 appelbeignets besteld.

 

Op 31 december waren Carel Diekerhof en Mieke van der Kuip om 08.00 uur aanwezig om de hal in te richten voor de verkoop. Om 08.30 uur waren Gusta en Lammert van Egteren bij de kerk om de bestelling af te leveren. Enige minuten later waren daar ook de geitenbreiers plus Edwin van der Strate van Eduard Swankhuisen ter plekke.

Het inpakken kan beginnen 10 bollen per zak en 5 appelbeignets. Bollen met en zonder krenten dienen gescheiden gehouden te worden.

 

Om 09.15 waren alle zakken gevuld en de grote bestellingen geregeld. Dus tijd voor koffie/thee met …………….. Het smaakte heerlijk.Laat de mensen nu maar komen om hun bestelling op te halen.

 

Doordat de doos voor de bestelformulieren is zoek geraakt, is er waarschijnlijk ook een bestelling niet geregistreerd. Maar Lammert en Gusta kwamen om 11.30 nog langs om te informeren of er genoeg bollen waren. Gelukkig hadden zij nog reserve in de auto en hebben wij onze “voorraad” aan kunnen vullen.

 

Om 12.00 uur blijkt dat alle bestellingen op gehaald zijn op 1 na. En die familie heeft 1 zak oliebollen met te weinig gekregen omdat er toch iets bij de bestellingen is misgegaan.

 

’s Middags konden wij de balans opmaken en blijkt de netto opbrengst voor de CUC

€1.038,50 is. Een heel mooi resultaat, dus volgend jaar weer!!!