Zomerkamp 2014

De diaconie van de PGCS heeft in samenwerking met jongerencentrum The Mall van vrijdag 15 tot zaterdag 16 augustus een zomerkamp georganiseerd op het terrein van scouting Titus Brandsma (wijk Oostrik). Kinderen, die komend schooljaar naar groep 7 of 8 gaan, waren van harte uitgenodigd.

In totaal hebben 18 kinderen (en de begeleiders) twee geweldige dagen gehad. Allerlei activiteiten passeerden de revue: vlotbouwen, bbq-en, film kijken, film maken, zeskamp, luchtkussen, lasergamen, niet slapen, pannenkoekenfestijn en allerlei spelletjes die de kinderen zelf verzonnen. Wat tijdens het kamp en alle activiteiten erg leuk was om te zien was dat iedereen met iedereen speelde. En dat terwijl de meeste kids elkaar niet kende bij het begin van het kamp.

Aan het einde van kamp werd de vraag, of er komend jaar weer zo’n kamp georganiseerd gaat worden, veelvuldig gesteld. Een mooier compliment is niet denkbaar.

Iedereen die een bijdrage aan het kamp heeft geleverd: hartelijk dank!

In het bijzonder aan de 25+ groep die het programma op de zaterdag heeft verzorgd, de mensen van de The Mall en diegene die tijdens de collecte van 22 juni een financiële bijdrage hebben geleverd.

Natuurlijk valt er nog veel meer te schrijven over het Zomerkamp. Maar eigenlijk moet je het zelf ervaren hoe mooi het is om een kamp voor kinderen in deze doelgroep te organiseren. Voor diegene die het dit jaar gemist hebben: volgend jaar komt er weer een kans!!

Kijk ook op Facebook voor meer foto’s en video’s.

Rien Prinsen