Zomerreis

Buiten is het ijskoud maar toch worden er al weer druk plannen gemaakt voor de zomerreis naar de Oekraïne van 21 t/m 31 juli. Eind november is er al een eerste verkenning ter plekke geweest door het trio Wouter Griffioen,Alja Wilson en Erik Bakker. Onderweg zijn de overnachtingslocaties te Krakau & Wroclaw (Polen) verkend (zelfs de pizzeria is al besproken!) , te Nagy Dobrony is een kerstpakket, een laptop en discomateriaal afgeleverd en is overleg over de invulling van de zomerreis 2018 op de verschillende werklocaties gevoerd.

Ook is het doel van de tientjesactie 2018 besproken en is op de terugweg te Hongarije een 2e hands auto voor een dokter van de SARA foundation afgeleverd. Het reisdoel dit jaar is weer het kindertehuis Nagy Dobrony, de opzet van de reis zal in grote lijnen hetzelfde zijn als de reis in 2017. En gelukkig is er ook dit jaar weer veel belangstelling om te deel te nemen! De reisleiding is zelfs al compleet (inclusief reserve en ds.Henk Schuurman) en op 28 januari jl. is een eerste informatiebijeenkomst geweest voor belangstellende jeugd 16+ met hun ouders/verzorgers.

De opkomst was veelbelovend, vooral omdat er weer nieuwe gezichten in de zaal zaten! Inmiddels is de inschrijving bijna rond en staat de teller net boven het maximale aantal deelnemers van 24 jongeren. Zodra de definitieve deelnemerslijst bekend is, zullen er
maandelijkse voorbereidingsbijeenkomsten/ soosavonden zijn om elkaar beter te leren kennen, praktische kennis op te doen en acties voor te bereiden. Het beloofd weer een super reis te worden, wij houden jullie op de hoogte.