Afscheidsavond Ds. Henk Schuurman

Ds. Henk Schuurman gaat per 1 juli met emeritaat. Daar willen we als gemeente graag bij stilstaan. Alle gemeenteleden zijn hierbij uitgenodigd. Mensen van buiten de gemeente die zijn uitgenodigd hebben zijn hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Om 18.00 uur gaan we eerst samen eten. Dat wordt een buffet van meegenomen eten. De genodigden kunnen zelf wat lekkers maken en meenemen. Dat is natuurlijk niet verplicht. Het wordt zo een mooie verrassing wat we gaan eten.

Voor sommigen zal het niet lukken om mee te eten. Dat is geen probleem, want om 20.00u beginnen de festiviteiten echt. We zullen op een vrolijke manier stilstaan bij het ambt en het emeritaat van Ds. Schuurman. We zijn hem dankbaar dat hij de afgelopen zeven jaar (sinds 2017) onze dominee was.

Cadeau voor Henk
Natuurlijk geven we Ds. Schuurman ook een cadeau. Ds. Schuurman heeft aangegeven dat hij graag een pelgrimstocht wil maken naar Assisi in Italië. Onze dominee is een echte fietsliefhebber en zal die tocht dan ook vanaf Innsbruck naar Assisi gaan afleggen. Dat is ruim 800 km. Ons cadeau aan hem is een bijdrage in de kosten van deze bijzondere tocht.

WIlt u ook bijdragen aan dit cadeau? U kunt een bedrag naar keuze overmaken op NL52 RABO 0377 7562 10 t.n.v. Prot. Gem. Colmschate/Schalkhaar o.v.v. afscheid Henk. Hartelijk dank!