Begrotingen

De begrotingen van de Diaconie en van de kerk zijn vastgesteld in de kerkenraadsvergadering van 20 oktober. Normaal gesproken zouden die behandeld worden op de gemeenteavond van 11 november. Nu de gemeenteavond vervalt, is de procedure als volgt.

De begrotingen zijn gepubliceerd op Speakap op de algemene tijdlijn bij mijn bericht van 24 oktober 2020. Als u vragen hebt over de begroting van de Diaconie, kunt u contact opnemen met Frits van Doorn, de penningmeester van de Diaconie. Hij is bereikbaar via 0544­372700, of per e­mail: f.vandoorn1@kpnmail.nl.

Hebt u vragen over de begroting van de kerk, neem dan contact op met Bart Lubberdink, waarnemend penningmeester van het college van kerkrentmeesters. Hij is bereikbaar via 0570­656354, of per e­mail: krm.penningmeester@pgcs.nl .

Bent u niet actief op Speakap, dan kunt u mij benaderen om de begrotingen naar u te mailen. Als u helemaal geen digitale middelen ter beschikking hebt, neem dan telefonisch contact op met de hiervoor genoemde penningmeesters of bekijk het inzageexemplaar in de kerk. U kunt reageren tot 11 november 2020.

Met vriendelijke groet, Bertus Wernsen, scriba (scriba@pgcs.nl)