Blokfluiten in de Ichtus –  Samenspel

De blokfluit heeft het imago een wat stemmig instrument te zijn; het past ook niet altijd goed bij moderne instrumenten. Toch is het heel geschikt voor samenspel.
De afgelopen jaren hebben wij als duo een paar keer kleur gegeven aan bijeenkomsten in de Ichtuskerk; we speelden meestal  iets uit ‘de oude muziek’. Naast de prachtige muziekstukken van vroeger is er echter ook hedendaagse muziek geschreven voor blokfluit.

Bovendien, er bestaat heel veel muziek voor ensembles en een duo is maar een duo.  Het is dan ook veel leuker om met meer blokfluitisten te spelen. Het is altijd weer uitdagend om te ondervinden of je samen tegelijk bij de laatste maat aangekomen bent….

Kortom: Welke blokfluitisten spelen een keer met ons mee? Iedereen is welkom.

Of je veel of weinig ervaring hebt, maakt niet uit . Het gaat ons vooral om het plezier van het spelen, ook zonder dat dit leidt tot een optreden of medewerking aan een dienst.

We willen tot de zomer 5 á 6 keer samenspelen op dinsdag- of donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur, beginnend donderdag 19 mei.
Wil je meedoen of eerst een keer komen kijken? Laat dan even wat van je horen door een berichtje te sturen naar marryschu@kpnmail.nl.
Bellen mag ook naar 06-46666175.

Ken je anderen die misschien interesse hebben? Geef dit bericht dan alsjeblieft door.

Marry Schuurman en Renze Zijlstra