Boerderijdienst  2017

Ook dit jaar is er weer een oecumenische Boerderij dienst. Op zondag 27 augustus op  het veeteeltbedrijf van de familie Willemink. Dit jaar wordt aandacht geschonken aan de combinatie Zorg en Boerderij. Bij de familie Willemink is ruimte voor een paar cliënten met een beperking. Zij functioneren naar hun vermogen in het werk dat de veestapel met zich mee brengt. Zij worden daar in begeleid.  Aan de andere kant is er sprake van een gezond, rendabel en effectief bedrijf dat al drie generaties meegaat en ook in de toekomst wil functioneren. Een spanningsveld met mogelijkheden voor dier en mens. Daarom is voor het thema gekozen:  Zorg is recht-doen aan …… dier en mens.

Het Harmonieorkest Eendracht verzorgt weer de muzikale omlijsting, Kinderen zijn van harte welkom en voor de allerkleinsten is er oppas.  Na de dienst kunt u kennismaken met het vee in alle leeftijden, met hun begeleiders, en met enkele activiteiten die vanuit de ‘Zorg’ worden ondernomen ter wille van hun cliënten.

Plaats: boerderij van de familie Willemink, Willeminksweg 2a Lettele (aan de Bathmense kant van de Holterweg)

Tijdstip:  zondag 27 augustus 10.00 uur 

Organisatie in de handen van de werkgroep ‘Landbouw en kerken’ uit Bathmen, Okkenbroek, Lettele en Colmschate. Voorgangers in de viering: ds Trijnie Plattje en Leo Geurts, past.w.