Boerderijdienst

Al enige tijd worden er tweejaarlijks boerderijdiensten  georganiseerd door de werkgroep Kerken en Landbouw. We zijn dan te gast op een boerderij.  Op 25 augustus is het weer zo ver. Dit jaar zijn we te gast bij een pachtboerderij van Stichting  IJssellandschap, bij de familie Heleen en Wilco van Beek.

Hun boerderij staat aan de Raalterweg 49 ­ 7431 PA  Diepenveen. (Vanuit Deventer gekomen is het de tweede  boerderij vanaf Nieuw Sion aan de linkerkant) De dienst begint om 10.00 uur.   Thema van de dienst is: Rentmeesterschap.  Daarover heeft Jaap Starkenburg een goed verhaal te  vertellen. Hij is directeur­-rentmeester van Stichting  IJssellandschap. Heleen is betrokken bij Salland boert en eet bewust. Wilco  zal vertellen hoe zij het begrip rentmeesterschap invullen  op hun bedrijf. Na de dienst kunnen mensen die graag meer willen horen  of zien nog bij alle drie napraten.

Voorgangers zijn: pastoraal werker Lonneke Gunnink en  ds. Trijnie Plattje. Muzikale medewerking wordt verleend door Eendracht en  Suzan en Mieke ten Have.   Voor meer informatie kunt u terecht bij Henk Meijer, tel.  0570 – 541347.   We hopen op veel bezoekers en mooi weer!