Bouwstenen: Communicatie

‘Communicatie is een belangrijke, onmisbare vaardigheid in ons leven’ schreven wij in ons voorwoord van het Bouwstenenboekje. In de eerstkomende weken communiceren wij in gedichten, boeken en muziek. Tussendoor kunt u de aandacht beleven in meditatie en het gesprek voeren over interculturaliteit. Alle informatie over deze bouwstenen staan op de website. Sinds kort kun je daar de Bouwstenen bekijken in een nieuw jasje. Zij zijn vanaf nu te bewonderen in een kalender-look.

In oktober eerst de Gedichtenavond met Herma Oostenbrink en Liesbeth Gerlofsma. Een avond met verschillende gedichten, die ter plaatse worden gelezen en besproken. Voor liefhebbers en belangstellenden.

Later in de maand bespreekt Roel Smit enkele klassieke muziekstukken. Met muziekfragmenten erbij natuurlijk. Roel Smit presenteert vaker muziekpraatjes in de binnenstad in zijn eigen muziekpracticum. U kunt hem ook kennen als organist bij een aantal van onze  kerkdiensten. Op dinsdag 24 november is de Ichtuskerk  het podium voor zijn Muziek-met-een-praatje.

U bent van harte uitgenodigd!