ColmMarkt 15 september

De opbrengst wordt dit jaar verdeeld onder het CUC, Kinderboerderij & Natuur en Milieueducatie De Ulebelt en de PGCS.
Hebt u bruikbare spullen voor de ColmMarkt of prijsjes voor Rad van Avontuur? U kunt ze inleveren bij de kerk. Wilt u dat de spullen worden opgehaald? Dat kan! Wij halen ze voor u op, zie de flyer!

Wilt u bijdragen aan de Oogstmarkt? Zoals in de vorige Kerkklanken al aangegeven, is het ook dit jaar weer de bedoeling om een oogstkraam te organiseren. Met het zeer warme zomerweer en de droogte geen gemakkelijke uitdaging, maar we gaan deze wel aan. Met hulp van u allen zal dit vast gaan lukken!

De vraag aan u is het volgende: Wilt u op vrijdagavond 14 september tussen 18.00 – 20.00 uur alle mogelijke oogstproducten zoals eigengemaakte jams, moes, chutneys, koekjes, taarten, cakes, aardappelen, pompoenen, kalebassen en andere groentes en fruit uit eigen tuin aanleveren bij de kerk? Deze producten verkopen we graag in de oogstkraam. Zonnebloemen, (gedroogde) hortensia’s of andere bloemen en groen zijn ook heel welkom voor het maken van bloemstukjes etc. We willen graag van tevoren al weten of u in staat bent deze aan te leveren.

Wilt u daarom uiterlijk dinsdag 11 september contact opnemen met Alie Stevens om één en ander af te stemmen ? Alvast dank voor uw moeite! Namens de voorbereidingsgroep,

Alie Stevens ­ Schoemakers (stevens@stevensfab.nl, 06 40 36 27 64)