ColmMarkt 2022

Zaterdag 10 september van 10.00 uur tot 16.00 uur houden we de jaarlijkse ColmMarkt. Een dag voor jong en oud, voor gemeenteleden maar zeker ook voor mensen van buiten onze gemeente.

Een dag van “ontmoeting”, gezelligheid en ontspanning. Iedereen is welkom!

Alle activiteiten vinden buiten plaats, rondom de kerk. Het geheel wordt aangekleed met tientallen kraampjes, partytenten, zitjes en statafels. We hopen natuurlijk op mooi en droog weer!

Wat kunt u zo al verwachten?

  • Verkoop van 2e hands spullen: boeken, speelgoed, gereedschap, tuinspullen, potten en pannen, servies, bestek, fietsen enz. enz!
  • Een loterij, met leuke prijzen. Zondag 28 augustus en 4 september worden loten verkocht in de kerk voor € 1 per stuk of 6 voor € 5. Loten zijn te koop tot aan de trekking op zaterdag 10 september 15.30 u.
  • Rad van Avontuur: met mooie prijsjes voor jong en oud.
  • Oogstmarkt met diverse oogstproducten.
  • Op het voorterrein een kinderhoek met 2e hands speelgoed, schminken, knikkers raden, grabbelton en een springkussen!
  • Catering: broodjes hamburger, appeltaarten, cake, poffertjes, drinken en bij mooi weer ijs.
  • Levende muziek

De opbrengst wordt dit jaar verdeeld onder: Stichting Kledingbank Deventer, CUC en PGCS.

De kledingbank biedt kwalitatief goede tweedehands kleding aan, aan mensen die vanwege hun structurele of tijdelijke financiële situatie hier niet zelf in kunnen voorzien. Twee keer per jaar mag deze groep mensen, in het bezit van een doorverwijzing welke door een (professionele) hulpverlener wordt meegegeven, gratis drie setjes kleding komen uitzoeken met daarbij een paar schoenen, jas en overige kledingstukken.

OPROEP

De ColmMarkt bestaat niet zonder de inzet van vrijwilligers. Velen van ons zetten zich al jaren hiervoor in. We hopen natuurlijk dat ook dit jaar velen van de partij zijn. In de volgende Kerkklanken en op Speakap valt te lezen hoe en waarvoor u zich kunt inschrijven. Deelnemers uit voorgaande jaren ontvangen ook een uitnodiging voor deelname via de email.

Sponsorloop

De sponsorloop wordt dit jaar gehouden op zondag 11 september na de dienst. Nadere informatie vindt u elders in deze Kerkklanken.

Inleveren van (2e hands) spullen

Hebt u bruikbare spullen voor de ColmMarkt, oogstmarkt en prijsjes voor Rad van Avontuur?
U kunt uw spullen inleveren op de volgende dagen:

  • 7 – 8 en 9 september van 18.00 u tot 20.00 uur in de kerk.

Wat betreft de 2e hands spullen: Graag alleen schone, hele en bruikbare spullen inleveren!
U kunt hierbij denken aan: elektronica, gereedschap, tuinartikelen, fietsen, boeken, speelgoed, overige huishoudelijke spullen en verder alles van wat metaal is.

Niet in te leveren: meubels, matrassen, videobanden, buiten-bloempotten, tassen en verder alles wat bijvoorbeeld Het Goed ook niet aanneemt! Spullen die niet worden verkocht moeten wij daarna weer naar de stort brengen: wil daar graag rekening mee houden.

Vragen over 2e hands spullen kunt u mailen of bellen:
Email: everardpost@home.nl  Tel: 06 285 22 681

Hartelijke groet en tot ziens op de ColmMarkt!

Namens de werkgroep ColmMarkt 2022,
Everard Post

vrijwilligers 2021