Colmmarkt op 14 september

Zaterdag 14 september van 10.00 uur tot 16.00 uur houden  we de jaarlijkse ColmMarkt rondom de Ichtuskerk. Voor een uitgebreide toelichting: zie de vorige Kerkklanken. Naast CUC en facelift kerk is het derde doel de kinderen  van het AZC in Schalkhaar. We overleggen nog met de  leiding van het AZC hoe en in welke vorm.

Vrijwilligers gevraagd

Velen van onze gemeenteleden doen al jaren mee als  vrijwilliger op deze rommelmarktdag. En daar zijn we erg  blij mee! Want zonder hulp is er geen ColmMarkt!  Hopelijk zijn velen van u/jullie ook dit jaar weer van de partij! Ken je vrienden/kennissen/bekenden die dit bericht niet  ontvangen maar wel willen meehelpen, stuur dit bericht dan  aan hen door! De vrijwilligers van afgelopen jaar hebben al een oproep  via de email gehad. Zo staat er ook een oproep op Speakap  en een derde mogelijkheid is je inschrijven op het formulier  in de kerk, vanaf 26 augustus.

In de week voorafgaand aan  de ColmMarkt krijg je bericht waarvoor en wanneer je bent  ingedeeld. Nog een berichtje met betrekking tot de oogstkraam: Het wordt inmiddels bijna traditie: een oogstkraam op de  Colmmarkt.  Dat kan echter alleen als we weer “oogstprodukten” krijgen  van veel mensen! Daarom ook nu weer de oproep om dit  aan te leveren voor deze kraam. Er kan dan ruim gedacht  worden: fruit, groente,  kalebassen, pompoenen, haardhout, zonnebloemen,  eigengemaakte jam, chutney, moes, advocaat zelf  gebakken cakes, koekjes, taarten etc.

E.e.a. kan naar de kerk gebracht worden op  donderdagavond 12 september en vrijdagavond 13  september van 18.00 ­20.00 uur.  Indien het voor u niet mogelijk is om zelf de producten te  brengen, halen we het ook graag bij u op. Voor meer informatie of vragen met betrekking tot de  oogstkraam kunt u contact opnemen met:  Alie Stevens­Schoemakers Email: astevens@stevensfab.nl Tel. 0640362764

Inleveren en ophalen van (2e hands) spullen

Hebt u bruikbare spullen voor de ColmMarkt of prijsjes voor  Rad van Avontuur? U kunt uw spullen inleveren op de volgende dagen:  5 – 6 ­11 ­12 september Alle dagen van 18.00 u tot 20.00 uur in de kerk Wilt u dat de spullen worden opgehaald? Dat kan! Wij halen  ze voor u op tot uiterlijk 10 september. Om hiervoor een afspraak te maken kunt u mailen of bellen:  email: krm.voorzitter@pgcs.nl Tel: 06 28 52 26 81 Let op: alleen schone, hele en bruikbare spullen kunnen  worden ingeleverd of opgehaald. U kunt hierbij denken aan: witgoed, klein meubilair,  elektronica, gereedschap, tuinartikelen, fietsen, boeken,  speelgoed, overige huishoudelijke spullen en verder alles  van wat metaal is. Vragen en algemene informatie:  Email: krm.voorzitter@pgcs.nl Tel: 06 28 52 26 81
Hartelijke groet namens de werkgroep ColmMarkt 2019 Everard Post