Corona update 06-11-2021

Vanaf 6 november worden de teugels weer aangetrokken voor wat betreft de coronamaatregelen. Voor onze kerk heeft dat uiteraard ook gevolgen. Hier de belangrijkste punten.

De opstelling van de stoelen in de kerk gaat weer terug naar de situatie voor 26 september. Er is dus weer plaats voor ongeveer 60 mensen exclusief degenen die een actieve rol tijdens de dienst hebben. Dat aantal geldt ook voor uitvaarten en trouwdiensten.

Neem de algemene regels in acht:

  • Als je gezondheidsklachten hebt, kom je niet naar de kerk
  • Houd zoveel mogelijk anderhalve meter afstand van elkaar
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen in de kerk

We dragen weer mondkapjes tijdens verplaatsingen. Dat gebeurt vanaf zondag 7 november. Na de persconferentie van 12 november beoordelen we dit opnieuw.

Aanmelden voor de dienst is niet nodig, wel tellen we bij de ingang het aantal mensen.

We blijven zingen in de kerk.

Na afloop van de dienst zijn er twee schenkpunten voor de koffie, 1 in de kerk en 1 in zaal 2. In zaal worden tafels en stoelen neergezet, zodat u daar kunt zitten Verspreid u s.v.p. over deze ruimtes en houd onderling gepaste afstand.

De volgende activiteiten vallen onder de verplichte coronacheck: repetities van cantorij en musical, + de soos en de schildergroep. Kom dus niet als u niet bent gevaccineerd of negatief getest.