CUC 2017

Komende zomer gaat het CUC weer met een grote groep (25 jongeren en 10 man/vrouw leiding!) op pad om aan het werk te gaan in Oekraïne. Daarvoor zijn we nog op zoek naar een aantal zaken.

  • Voor activiteiten met de meisjes in het Oekraïense weeshuis, waar ook ons tentenkamp is, zijn we op zoek naar strijkkralen (Hama en Ses, geen Ikea) en bijbehorende vormpjes. Wellicht heeft u nog het nodige ongebruikt thuis liggen.
  • Voor een tehuis in Hongarije zijn de jongeren geld aan het inzamelen via acties. Ze hebben allemaal €10,-gekregen en moeten proberen dat te vermeerderen, zoals in de gelijkenis (Lucas 19:11-28) van de koning die zijn dienaren 100 drachme gaf om mee te handelen. De eerste resultaten overtreffen de verwachtingen en die actie loopt nog door tot 1 juli. In het tehuis zit men te springen om nachthemden en BH’s. Van de opbrengst van de acties gaan wij het een en ander aanschaffen, maar wellicht heeft u nog goede nachthemden (Mt140 t/m XXL) of BH’S liggen. Iets nieuws doneren mag natuurlijk ook!

Strijkkralen, nachthemden en BH’s kunt u achterlaten in de daarvoor bestemde bakken in de hal. Bij voorbaat dank!
Alja Wilson-Bronswijk (info@aljabronswijk.nl)