De jeugdraad gaat weer van start!!

Goed nieuws: Er is weer een jeugdraad! En wat voor een jeugdraad!!!

Wat gaan we doen? Tja, dat is een goede vraag. Die vraag gaan we de komende weken beantwoorden. We hebben zelf ideeën, maar we kunnen ons goed voorstellen dat jullie zelf ook ideeën hebben. Daarom leggen we de vraag ook graag terug. Waar moeten we volgens jou mee aan de slag? Meer spannende activiteiten als CUC, meer inzetten op het verjongen van de erediensten, de kinderen en jongeren via catechese meer onderleggen in de verhalen uit het oude en nieuwe testament. Of heb je andere ideeën, andere dromen voor het jeugdwerk, de kinderen en de jongeren uit onze gemeente. We zouden het fijn vinden als je die met ons deelt. En je hoeft niet bang te zijn dat we je gelijk vragen als jeugdouderling….. De jeugdraad is bemenst.

Waarom vragen we naar jouw ideeën en dromen? We zien als jeugdraad dat er veel activiteiten plaatsvinden die goed zijn, we zien veel vrijwilligers op positieve wijze actief bezig zijn met kinderen en jongeren. We zien echter ook dat we als kerk op de een of andere manier aansluiting missen bij de jeugd. Het kost soms veel moeite om kinderen en jongeren (en hun ouders!) enthousiast te krijgen voor de leuke activiteiten die we als kerk organiseren. Hoe herstellen we die verbinding? Daar hebben we ook jullie ideeën bij nodig.

Je mag altijd jouw ideeën via de mail sturen aan rien.prinsen@gmail.com, maar je bent ook welkom in de soos na afloop van de dienst op:

  • zondag 29 januari, na de kinderdienst
  • zondag 12 februari. na de kindernevendienst en jeugdkerk

Het hoeft niet lang te duren, want we houden geen formeel overleg. We zijn er deze zondagen tot 12.30 uur en tot die tijd kan je rustig even binnenlopen. Iedereen is welkom.