Geloven in delen!

Vind je het leuk om iemand te helpen? Steek je graag je handen uit de mouwen, of maak je juist makkelijk een praatje? Dan is een Veranderdag iets voor jou. Tijdens de 40-dagentijd, of juist op een ander moment, is het mogelijk je als groep in te zetten voor anderen. De Veranderdagen zijn een initiatief van St. Present in samenwerking met verschillende kerken in Deventer. Je kunt samen met een groep aan de slag gaan. Je betekent heel concreet iets voor iemand die hulp nodig heeft. En het is leuk je groepsleden opeen andere manier te ontmoeten.

De diaconie van de Ichtuskerk heeft hier een extra motivator voor ingezet. Voor iedere groep die vanuit de Ichtuskerk zich opgeeft voor een veranderproject doneert de diaconie €100,- voor de komende reis van het CUC (Colmschate Ukraine Contact). Samen maken jullie het verschil door een praktisch project te doen, zoals bijvoorbeeld het opknappen van een verwaarloosde tuin of huis. Je kunt ook denken aan het organiseren van een leuk dagje uit voor ouderen. Maar misschien hebben jullie een heel ander aanbod. Present gaat uit van jullie talenten en wensen!

St. Present heeft in 2024 voor 2 vaste Veranderdagen in het voorjaar gekozen, te weten: 9 maart en 23 maart. Je kan je hier aanmelden: https://stichtingpresent.nl/deventer/veranderdagen/. Daarnaast moet je je deelname melden aan de diaconie (bij mij) zodat we de donatie aan het CUC in orde kunnen maken.

Vriendelijke groet, Margreet Tamminga
m.tamminga@concepts.nl / 06 1882 0559