‘God in de supermarkt’ nu als boek!

3 Jaar geleden was Alfred Slomp in onze kerk te gast als spreker, met zijn inspirerende workshops over duurzame keuzes in de supermarkt: ‘God in de supermarkt’. Onlangs is er een boek van zijn hand verschenen, genaamd ‘Superwaar’.

‘Wil je in de supermarkt meer duurzame producten kopen, maar raak je in de war van alle keurmerken, adviezen en tegenstrijdige meningen? Ben je goed op weg, maar zou je graag de volgende stap willen zetten naar nog meer duurzame keuzes? In ‘Superwaar’ worden alle aspecten van duurzaam eten besproken, maar ook de dilemma’s waar je tegenaan loopt als je anders wilt gaan eten. Met praktische tips, heerlijke recepten en inspirerende voorbeelden.’

Ik heb het boek gekocht en gelezen. Het is een heel makkelijk, leesbaar boek, ook als je niet zo’n lezer bent. Kort, maar duidelijk weet Alfred de kern uit te leggen en geeft veel praktische adviezen. Voor verdieping verwijst hij naar diverse boeken, documentaires of web-sites. Voor wie de workshops 3 jaar geleden hebben gevolgd, zal er veel herkenning zijn. Misschien een goede opfrisser? Maar ook voor wie de workshops niet hebben gevolgd, is het boek prima te volgen. Ik beveel het boek van harte bij iedereen aan!

Voor wie het wil bestellen, kijk dan even op http://www.superwaar.nu. Maar het boek is ook gewoon te bestellen bij onze plaatselijke Bruna aan de Flora!

Ik zal een kijk-exemplaar in de kerk neerleggen!

Doriene Nauta