“God in de supermarkt”nu als boek!

‘God in de supermarkt’ nu als boek!

3 Jaar geleden was Alfred Slomp in onze kerk te gast als  spreker, met zijn inspirerende workshops over duurzame  keuzes in de supermarkt: ‘God in de supermarkt’.  Onlangs is er een boek van zijn hand verschenen,  genaamd ‘Superwaar’.

‘Wil je in de supermarkt meer duurzame producten  kopen, maar raak je in de war van alle keurmerken,  adviezen en tegenstrijdige meningen? Ben je goed op  weg, maar zou je graag de volgende stap willen zetten  naar nog meer duurzame keuzes? In ‘Superwaar’ worden  alle aspecten van duurzaam eten besproken, maar ook  de dilemma’s waar je tegenaan loopt als je anders wilt  gaan eten. Met praktische tips, heerlijke recepten en  inspirerende voorbeelden.’

Ik heb het boek gekocht en gelezen. Het is een heel  makkelijk, leesbaar boek, ook als je niet zo’n lezer bent.  Kort, maar duidelijk weet Alfred de kern uit te leggen en  geeft veel praktische adviezen. Voor verdieping verwijst  hij naar diverse boeken, documentaires of web­sites.  Voor wie de workshops 3 jaar geleden hebben gevolgd,  zal er veel herkenning zijn. Misschien een goede  opfrisser? Maar ook voor wie de workshops niet hebben  gevolgd, is het boek prima te volgen. Ik beveel het boek  van harte bij iedereen aan!

Voor wie het wil bestellen, kijk op: http:// www.superwaar.nu Maar het boek is ook gewoon te bestellen bij onze  plaatselijke Bruna aan de Flora!

Ik zal een kijk­exemplaar in de kerk neerleggen!
Doriene Nauta