Groeten van de 25+ers!

 Op 26 mei heeft de 25+ groep zich ingezet voor Stichting Present. Naast het samenkomen en het hebben over verschillende thema’s willen we ons ook inzetten voor de maatschappij. Vanuit de visie dat we niet alleen bezig willen zijn met onze eigen groep en gemeente, maar ook met de mensen om ons heen. We hebben flink zitten zweten op het huishouden en de tuin van een echtpaar. Het resultaat mocht er wezen, vonden niet alleen wijzelf, maar de man des huizes was ons ook zeer dankbaar!

We komen nog steeds elke eerste zondag van de maand bij elkaar, om 11:00 / 11:15. We behandelen thema’s die ons interesseren en gaan met elkaar in gesprek. Dat kan zijn aan de hand van een spel, een filmpje of juist muziek. Om beurten bereiden we een thema voor of nodigen we een spreker uit. Dit doen we meestal in de soos­ruimte van de kerk, soms bij iemand thuis en nu het mooi weer is zijn we ook wel eens te vinden in het Worpplantsoen. Lijkt het je leuk om aan te sluiten? Wees welkom!

Het is dan handig dat je even van je laat horen d.m.v. een appje/telefoontje aan Erik Wiggers (06­43 83 89 43). We kunnen dan rekening houden met je komst zodat je niet voor een dichte soosdeur komt te staan omdat we nét die keer op locatie zijn. Groeten van ons allen!