Happen en Stappen op zondag 19 april

Op zondag 19 april heeft de commissie Vorming en Toerusting een primeur voor Colmschate: we organiseren dan – na de dienst – een ‘happen en stappen’. Wat dat inhoudt? Wel, de term zegt het al, we gaan stappen (van huis naar huis) en overal is wel wat te happen (aan geestelijk of ander voedsel). Het is een activiteit in het kader van ons jaarthema HUIS.

Als commissie dachten we dat het aardig zou zijn als mensen de gelegenheid zouden hebben om bij elkaar aan huis te komen. Om elkaar beter te leren kennen! In groepjes ga je vanaf de kerk op weg: van huis naar huis. We zoeken dan ook mensen die op die dag hun huis open willen zetten en dan ook iets aan willen bieden aan de stappers: iets te eten, wat te zien, wat te doen, muziek, een mooi gedicht, een spel – van alles kan! Laat uw creativiteit waaien.

En daarnaast zoeken we dus ‘stappers’: mensen die van huis naar huis willen gaan. We hopen met deze activiteit de onderlinge banden van de mensen in ons gemeentehuis te versterken. Op weg naar een toekomstbestendig huis.

‘Happen en stappen’: het is helemaal in. Google er maar eens op!

Voor iedereen die mee wil stappen: geef je op via bouwstenen@ pgcs.nl.

En wilt u meer weten over het openstellen van je huis op deze dag: geef u op bij één van de commissieleden

of via jannypost@home.nl of evert.schepers@concepts.nl .