Ichtus Evenementenbureau

Heb je behoefte om iets samen met anderen te ondernemen? Vanaf nu faciliteert het Ichtus Evenementenbureau dat. Dat gaat zo: Bedenk wat je zou willen ondernemen. Stuur je idee naar evenementen@pgcs.nl. De ontvangen ideeën publiceren we en we zoeken daar anderen bij die mee willen doen. We brengen de geïnteresseerden bij elkaar en als het nodig is geven we advies over de realisering van het evenement. Bovendien zijn we als Evenementenbureau beschikbaar om mee te helpen bij de eventuele PR als dat nodig is. Voor onze communicatie gebruiken we in principe alle PR kanalen van de kerk.

Het bureau gaat dus niet allerlei evenementen organiseren, hoewel dat soms misschien ook wel gebeurt. Beschouw het meer als bemiddelaar en promotor, die mensen bij elkaar brengt.

Denk aan evenementen in de meest ruime zin. Het hoeft niet meteen heel groot te zijn. Misschien wil iemand bijvoorbeeld graag met een ander eens de Wereldhavendagen in Rotterdam bezoeken. Maar misschien zijn er ook wel mensen die eens samen een kerkdienst willen organiseren op een alternatieve manier. Wat te denken van een eetgroep die af en toe samen gaat eten. Of mensen die samen willen klaverjassen of sjoelen. Alle ideeën zijn in principe welkom.

De communicatiecommissie