Inzamelingsactie in natura voor de Voedselbank

Lieve mensen,

Op zondag 9 november is het weer Dankdag voor Gewas en Arbeid.

Om de Voedselbank te helpen bij het vullen van de 420 pakketten die elke 2 weken worden klaargemaakt, willen wij als Ichtuskerk graag net als vorig jaar in de 3 weken voorafgaand aan Dankdag voedsel inzamelen voor de Voedselbank.

De kinderen Bram Brood en Hinke Huis, van wie de ouders bij de Voedselbank komen, roepen u op om te helpen hun droom in vervulling te laten gaan: ze willen zo graag een echte “battle” op hun bord, een echte slag, namelijk een “Hagel-slag”. Doe mee en neem van 26 oktober t/m 9 november zoveel mogelijk pakken hagelslag (wit/bruin/vruchten), vlokken, schuddebuikjes, etc. mee naar de kerk. Als dit Fairtrade producten zouden kunnen zijn is het helemaal mooi, maar hier geldt vooral: veel is belangrijker. Natuurlijk zijn alle lang houdbare (Fairtrade) producten meer dan welkom, maar de Voedselbank zou graag voor deze actie het accent willen leggen op dit soort lang houdbaar broodbeleg.

Vorig jaar hebben we als PGCS (inclusief het goede inzamelingswerk in Schalkhaar) ruim 5 volle winkelwagens ingezameld. Een fantastisch mooi resultaat! Doet u mee om dit aantal te evenaren?

Namens de Diaconie en Voedselbank Deventer e.o. alvast bedankt voor uw/jullie hulp en inzet.

Hartelijke groet, Arjan Kleinjan (aj.kleinjan@voedselbankdeventer.nl)