Tijdens de kerstmarkt in de Lebuïnus zal ook het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) weer een kraam bemensen. We willen graag de laatste nieuwe Bijbelvertaling, de Bijbel in Gewone Taal (BGT) onder de aandacht brengen. Tijdens de kerstmarkt zal deze ter inzage liggen, te koop zijn en is er info beschikbaar. Ook kunt u kijken op: bijbelingewonetaal.nl. Er zal ook verkoop zijn van verschillende boeken, e.d. rondom Bijbel en Kerst (o.a. het boekje van Waarom Kerst en kaarten van Marijke ten Cate).

Om alle dagen de stand goed bemenst te hebben zoeken we nog mensen, voor alle dagen (donderdag 12 dec van 14.00-21.00 uur, vrijdag van 10.00-21.00 uur en zaterdag van 10.00-17.00 uur). U hoeft niet iets van het NBG te weten om mee te helpen in de kraam, u staat altijd samen met iemand van de werkgroep, maar voor de verkoop is het fijn als er minimaal 2 mensen achter de kraam staan, elk uur is welkom. De werkgroep wil graag informatie over de BGT via een laptop laten zien (filmpjes van een paar minuten). De werkgroep heeft zelf geen laptop in haar bezit en doet bij deze een oproep of er iemand een laptop ter beschikking wil stellen voor de kerstmarkt.

Voor aanmelden en/of meer info kunt u contact opnemen met Karin van Lohuizen via telnr. 630148 of 06-44386581 of via de email: karinvanlohuizen@hotmail.com.

De werkgroep van het NBG in Deventer,
Beb Welleweerd, Els de Ruiter, Klaas Spijker en Karin van Lohuizen