Kledinginzameling voor Dorcas

Op zaterdag 26 mei houden we samen met de diaconie van de PGCS en de Alevitische Vereniging Hacı Bektaş Veli de kledinginzameling voor Dorcas. Dorcas is actief in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika en werkt bij voorkeur samen met lokale partners. Veel kleding gaat naar de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika en een deel wordt verkocht. Met de opbrengst daarvan ondersteunt Dorcas inkomensprojecten in zowel Oost-Europa als Afrika. In die projecten krijgen mensen trainingen en opleidingen waarmee zij een eigen inkomen kunnen verdienen. De tweedehandskleding biedt hun dus een eersteklas toekomst!

Kleding kunt u kwijt, mits het schoon en heel is. Kijkt u de kasten eens na. Er is vast wel iets bij wat u weg kunt geven voor deze actie. Wanneer u ons kleding komt brengen zouden wij dit graag ontvangen in een gesloten plasticzak.

U kunt de kleding inleveren bij Het Open Hof (aan de kant van het winkelcentrum) tussen 14.30 uur en 17.00 uur of bij de Ichtuskerk tussen 14.30 en 16.30 uur.

Wilt u helpen bij de inzameling of meer informatie? Neem dan contact op met Aagje Papineau Salm (570-650018 of a.papineausalm@kpnmail.nl) of Dewes van Lohuizen (0570-621390 of DewesvanLohuizen@hotmail.com).