Op zaterdag 26 mei houden we samen met de diaconie van de PGCS en de Alevitische Vereniging Hacı Bektaş Veli de kledinginzameling voor Dorcas. Dorcas is actief in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika en werkt bij voorkeur samen met lokale partners. Veel kleding gaat naar de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika en een deel wordt verkocht. Met de opbrengst daarvan ondersteunt Dorcas inkomensprojecten in zowel Oost-Europa als Afrika. In die projecten krijgen mensen trainingen en opleidingen waarmee zij een eigen inkomen kunnen verdienen. De tweedehandskleding biedt hun dus een eersteklas toekomst!

Kleding kunt u kwijt, mits het schoon en heel is. Kijkt u de kasten eens na. Er is vast wel iets bij wat u weg kunt geven voor deze actie. Wanneer u ons kleding komt brengen zouden wij dit graag ontvangen in een gesloten plasticzak.

U kunt de kleding inleveren bij Het Open Hof (aan de kant van het winkelcentrum) tussen 14.30 uur en 17.00 uur of bij de Ichtuskerk tussen 14.30 en 16.30 uur.

Wilt u helpen bij de inzameling of meer informatie? Neem dan contact op met Aagje Papineau Salm (570-650018 of a.papineausalm@kpnmail.nl) of Dewes van Lohuizen (0570-621390 of DewesvanLohuizen@hotmail.com).