Klussen voor kinderen

Stichting Present ontving direct na de recordpoging van Heel Deventer Hapt, 25 juni j.l. uit handen van de Junior Kamer een cheque van maar liefst € 25.000,-*.   De opbrengst gaat naar het opknappen van kinderkamers, van kinderen uit Deventer. Het gaat dan om kamers die hard een opfrisbeurt nodig hebben, maar waar binnen het gezin zelf geen mogelijkheden voor zijn. Een schilderbeurt, nieuw behang, of andere gordijnen maken dan een groot verschil voor het kind. Doel is dat de kamer weer een fijne plek wordt, waar je ook weer vriendjes of vriendinnetjes durft te vragen om te komen spelen.

We hebben al 10 zaterdagen gepland komend najaar, waarop er geklust kan worden. Komt door de weeks beter uit? Laat het ons weten! Je kunt als gezin, groep (kindernevendienst, jeugdgroep, wijk of bijvoorbeeld kerkenraad) of individu meedoen.  Klus mee!


Mannen van de Junior Kamer gingen je al voor… Toffe groep die een zaterdagmorgen samen Present was.
Een slaapkamer werd gesausd, het plafond en de muren zagen er weer helemaal fris uit.
En de foto laat het wel zien, samen klussen is ook echt leuk :)!

 

 

Door deze cheque, is het mogelijk om naast groepen vrijwilligers, ook een stukje budget ter beschikking te stellen voor de aanschaf van materialen voor de kinderkamer.