Lekker op vakantie? Vergeet het maar! Zomerpakkettenactie

In 2018 organiseert de Diaconie samen met Stichting Present Deventer voor het eerst een zomerpakkettenactie. Wij willen in deze zomer graag extra aandacht geven aan (eenouder) gezinnen met jonge kinderen, die het niet breed hebben. Bedoeld om de zomer nèt een beetje zonniger te maken. Sinterklaas, maar dan in de zomer.

Hoe werkt het?
Je stelt met je gezin, of met een groep, of alleen een zomerpakket samen. Denk aan bonnen voor ijsjes, het zwembad, de bioscoop, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften etc. Totale waarde tussen de € 25,- en € 50,-.

Aanmelden om een zomerpakket te maken
Meld je voor 28 mei aan bij Stichting Present Deventer (https://stichtingpresent.nl/deventer/samenstellen-zomerpakket/), of bij Arjan Kleinjan (a2kleinjan@ziggo.nl) of Jannie Diekerhof (jhdiekerhof@hotmail.com). Stichting Present Deventer regelt de coördinatie met de hulpverlenende instanties, en koppelt je na 28 mei aan een gezin, waar mogelijk in je eigen buurt. Je krijgt ook wat informatie over het gezin, en ook tips voor het samenstellen / langsbrengen etc. Want het is de bedoeling om deze ontmoeting ook een persoonlijke ontmoeting te laten zijn.

Doe je mee? Arjan Kleinjan & Jannie Diekerhof