Mineke Foundation zoekt vrijwilligers

De stichting Mineke Foundation biedt in Liberia vakopleidingen en basis businesstrainingen aan mensen met een kwetsbare sociaal-economische achtergrond. Dit zijn met name vrouwen en jongeren. Daarnaast biedt de stichting educatie en voorlichting aan kinderen, jongeren en vrouwen via een drietal educatieve clubs. De stichting zoekt vrijwiligers op drie gebieden: pers & media, financiën en sociale media.

  • Er zijn veel potentiële mogelijkheden om het werk van Mineke Foundation onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Zowel in Nederland als in het buitenland. Onze vrijwilliger is daarom ook goed thuis in het Engels.
  • Bij financiën gaat het om de praktische, dagelijkse administratie en het beheer van de financiën. Taken die soms bij een penningmeester liggen, maar die bij ons grotendeels gedelegeerd zijn aan de uitvoerende werkgroep.
  • Sociale media betreft met name Facebook en Twitter en in mindere mate LinkedIn. Deze media worden alle in het Engels bijgehouden.

Interesse of eerst meer willen weten? Neem dan contact met ons op via info@minekefoundation.org of bel Tonia Dabwe, voorzitter, op 06 2863 2319.