Musical 2021

De Ichtuskerk Colmschate­Schalkhaar wil in het voorjaar van 2021 een musical op de planken brengen: ‘Het Pakhuis’.

Een musical over de toekomst van de kerk. In het verhaal wordt de kerk voorgesteld als een Bijbels Openluchtmuseum, waarmee het helaas financieel niet zo goed gaat. De man achter de kassa is erbij in slaap gevallen en de directeur is enigszins verstikkend bezig om de collectie van het museum in stand te houden. Maar gelukkig heeft het museum ook een tuin, waarvan de gewassen opvallend goed groeien en bloeien. Er komt een bankier op bezoek, strak in het pak, die in zakelijke taal probeert te analyseren waarom het museum niet rendabel is. Hij huurt drie consultants in die plannen moeten maken. Tussendoor bezoekt een journalistenduo de tuin, zij willen voor de wetenschapsbijlage van de krant onderzoeken waarom de tuin zo floreert. Ze ontdekken uiteindelijk het geheim! zie voor de gehele recensie: https:// www.protestantsekerk.nl/nieuws/musical­over­detoekomst­van­de­kerk­een­absolute­aanrader.

Er is al een regisseuse gevonden: Janneke SlaaGeerlinks. Er is al een muzikaal leider gevonden. En er is al een enthousiaste groep samengesteld die de kar gaat trekken! Maar wie schitteren er straks op het podium? Kortom: we zoeken zangers, toneelspelers en muzikanten. Iedereen vanaf 14 jaar of ouder kan zich aanmelden. Daarnaast kunnen we alle hulp gebruiken bij alle andere zaken, denk aan decor, kleding, belichting, pr, catering enzovoort. Oftewel: ook uw/jouw talent is meer dan welkom! Want naast dat we een mooie musical willen neerzetten, hopen we natuurlijk ook op gezelligheid! Vaste repetitieavond: dinsdag. Start repetities vanaf september. Enkele voor­repetities worden al voor mei gepland. Deze zijn voor alle geïnteresseerden om kennis te maken en om de rollen al te verdelen.

Locatie: Ichtuskerk, Colmschate.

Vrijwillige eenmalige eigen bijdrage: indien mogelijk 25 euro.

Interesse? Er is een informatieavond op dinsdag 21 april aanstaande, om 20 uur. (Gaat in verband met het corona-virus)niet door)

Aanmelden is mogelijk via: musical@pgcs.nl Vriendelijke groet, Doriene Nauta