Oliebollenactie CUC

Ook dit jaar kun je weer oliebollen en appelbeignets bestellen. De volledige opbrengst is bestemd voor het CUC. De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door ’t Stoepje en geleverd door Lammert en Gusta van Egteren.

Dit jaar zijn de aantallen en prijs gelijk aan vorig jaar en per zak als volgt:

  • Oliebollen met of zonder krenten/rozijnen: € 8,50 per 10 stuks
  • Appelbeignets: € 8,- per 5 stuks

Vanwege de Covid-19 maatregelen kun je alleen online bestellen vanaf maandag 6 december tot uiterlijk donderdag 30 december via een bestelbutton op deze website. Je ontvangt per email een bevestiging met het nummer van je bestelling. Let er bij het bestellen goed op of je Oliebollen met of zonder krenten/rozijnen wilt!

Wij hopen dat er net als voorgaande jaren weer veel mensen helpen deze actie tot een succes te maken, door ook bestellingen aan te nemen voor familie, buren, vrienden en collega’s.
De bestellingen kun je ophalen op vrijdag 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur in de Ichtuskerk. Wij zorgen er voor dat dit veilig kan gebeuren. We houden ons daarbij aan de geldende RIVM-maatregelen. Bij het inpakken van de oliebollen/appelbeignets besteden wij extra zorg aan hygiëne.

Belangrijk: Gezien de huidige situatie rond het Covid-19 virus willen we zo veilig mogelijk werken. Betalen met contant geld is daarom dit jaar helaas niet mogelijk. Je kan ter plekke met PIN betalen of middels een Tikkie. Ook kun je het geld vooraf overmaken naar

  • PGCS Inzake CUC
  • NL46 RABO 0104 9177 25
  • onder vermelding van Oliebollenactie CUC + het nummer van uw bestelling
     (zorg er wel voor dat het geld uiterlijk 30 december is overgemaakt).

Heb je vragen of ben je niet in de gelegenheid de bestelling op te halen, maar wil je toch graag oliebollen en/of appelbeignets voor het goede doel bestellen, neem dan contact op met Martin Tolboom of Eduard Swankhuisen (zie onderstaande contactgegevens).

CUC, het doel van deze actie. Onder het motto ‘Jeugd voor jeugd’ organiseert het CUC jaarlijks een zomerreis en activiteiten het jaar rond, zoals inzamelacties en deze oliebollenactie, waar jongeren zich inzetten voor jongeren in de Oekraïne. Door deze acties probeert het CUC lokale scholen en instellingen in het westen van Oekraïne te ondersteunen. De hulp bieden wij ter plekke tijdens de zomerreis, door middel van het aanpakken van klussen met de jongeren en in de vorm van financiële hulp. Naast het klussen, bieden we samen met de jongeren ook activiteiten aan voor de lokale jeugd, zoals: spelletjes, knutselen, excursie, bonte avond en een disco. Dit versterkt het contact tussen onze jeugd en de Oekraïense jeugd. Op https://cuc.pgcs.nl/  of https://cuczomerreis.wordpress.com/  kunt u zien wat er de afgelopen jaren met uw bijdrage vanuit o.a. de oliebollenactie is gedaan.

Namens het CUC oliebollenteam:

Martin Tolboom Martin.tolboom@gmail.com tel. 06-29020934

Eduard Swankhuisen ej.swankhuisen@home.nl tel. 06-57940539