Van Heel Deventer Hapt, naar Heel Deventer klust…het kinderkamerproject.

Het is je vast niet ontgaan….het spektakel Heel Deventer Hapt!                                                                                                                                                                                    

Het was een groot succes afgelopen zondag en het wereldrecord koekhappen is verpulverd in onze mooie koekstad.

Zie ook https://www.facebook.com/StichtingPresentDeventer/videos/vb.304794979610088/1425251290897779/?type=2&theater&notif_t=like&notif_id=1498424814574586

Deze actie werd georganiseerd door de Junior Kamer Deventer en zij verbonden een goed doel aan het koekhappen, en dat was Present Deventer! Daar zijn we uiteraard enorm blij mee.

Er is een mooi bedrag binnen gehaald en daar is een actie aan gekoppeld: namelijk het opknappen van kinderkamers. Onze normale werkwijze is dat we handen leveren en dat de hulpvrager en de betrokken hulpverlener zorgen voor de benodigde materialen. Maar door deze actie is het mogelijk om ook enkele materialen aan te schaffen.

We hebben jou als hulpverlener nodig om deze actie te laten slagen!

Begeleid je een gezin waar kinderen aanwezig zijn die geen eigen kamer/plek hebben omdat er geen financiële ruimte is om bijvoorbeeld behang of een gordijn aan te schaffen?

Of een gezin waar een kind geen vriendjes mee naar huis durft te nemen omdat het in huis niet af is? Of een gezin waarbij een kind wel een kamer heeft, maar deze heel goed een behangetje of likje verf kan gebruiken?

Mail het ons! info@presentdeventer.nl

Wij gaan de komende tijd groepen enthousiasmeren om zich in te zetten voor het kinderkamer project. Van Heel Deventer Hapt, naar Heel Deventer Klust!

Van jullie ontvangen we graag aanmeldingen van gezinnen waar dit goed gebruikt kan worden. En hopelijk komen we zo samen tot mooie matches. Want…samen kleuren we de stad.


Jitty Wiggers
Coördinator Projecten Stichting Present Deventer