Overdracht taken

Afgelopen maand heeft vooral in het teken gestaan van overdracht. Met het afscheid van zowel de voorzitter Everard Post als de penningmeester Marc Mengerink is er een hoop werk dat opgevangen moet worden. Gelukkig blijft Marc de komende tijd op de achtergrond nog wel de nodige salaris en financiële zaken regelen, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn! Voor beiden is nog geen directe vervanger gevonden.

Ook onze notulist, Harry Nijmeijer heeft afscheid genomen. Gelukkig heeft zich voor zijn functie een vervanger gemeld. Wij zijn blij om Aagje Papineua Salm in onze groep te verwelkomen!

Ook via deze weg willen we de drie vertrekkende leden nogmaals hartelijk danken voor al het werk dat zij de afgelopen jaren hebben verzet. Komende tijd gaan wij als CKRM dus in een kleinere groep verder. Dat zal inhouden dat niet alles zomaar opgepakt kan gaan worden, met een paar mensen moeten we keuzes maken. Mocht het dus soms wat langer duren voor u ergens reactie op krijgt, of lijkt er minder ’te gebeuren’: weet dat er druk aan wordt gewerkt, en dat hulp altijd welkom is!

De taken van de voorzitter worden voorlopig waargenomen door Rogier Verstrijden en Bart Lubberdink.

Wij zijn bereikbaar via krm.voorzitter@pgcs.nl of telefonisch via 06­21688691 (Bart) of 06­41886700 (Rogier).