Paasgroetenactie voor gedetineerden

Jaarlijks doen wij als PGCS mee aan de Paasgroetenactie voor gedetineerden die onze landelijke PKN organiseert. De kaarten zijn dit jaar ontworpen door Linda, een gedetineerde vrouw in Zwolle.


We hebben 2 soorten kaarten: A. dubbele* voor Nederlandse gedetineerden én B. enkele Engelstalige, voor Engelstalige gedetineerden in Nederland.

Op zondag 4 en 11 februari zijn de kaarten beschikbaar in de hal van de kerk. Inleveren kan daar ook (zie hieronder)

De dubbele kaart is door ons voorzien van een postzegel, zodat de gedetineerde deze zelf kan versturen. Op die kaart moet u natuurlijk zelf niets schrijven. Maar op de andere kaart, ook op de Engelstalige, wilt u daar een Paasgroet schrijven? Daarvoor hebben we een A4 met voorbeeldteksten.

Doet u mee? Dan vragen wij u om op de kaart uw voornaam en een groet te schrijven. Vervolgens doet u deze in de doos die daarvoor in de hal van de kerk zal staan. Inleveren in de brievenbus vóór de kerk aan de weg kan ook. Uiterlijke inleverdatum: maandag 19 februari. Wij versturen alle kaarten dan in één keer naar het landelijke adres van waaruit de actie gecoördineerd wordt.

Hartelijke dank namens de ZWO commissie van de diaconie PGCS