Passion

 Dit jaar hebben we in de Ichtuskerk voor het eerst een uitvoering gedaan van The Passion, voor en door kinderen/jongeren. De reactie na afloop van de uitvoering was: ’Mag ik volgend jaar weer mee doen? Dit was gaaf!!» Daarom zijn we begonnen met de voorbereiding van The Passion 2017. De contouren van The Passion staan: – Het script is in concept klaar en de nummers die gezongen gaan worden, zijn uitgezocht. We weten nu al: het wordt een bijzondere uitvoering van het Paasverhaal. – de data van de generale repetitie zijn bekend: 4 maart, 1 april en 15 april – de eerste deelnemers hebben zich gemeld: G-Key, kinderkoor, jeugdorkest Eendracht en ook via andere wegen hebben zich al deelnemers gemeld die graag mee willen doen. – de gemeente Deventer heeft besloten het project mede te subsidiëren.

Nu wordt het belangrijk om deze uitgewerkte contouren in de praktijk te brengen. Het zou fijn als we daar uw hulp bij krijgen. Concreet zoeken we mensen die het leuk vinden om: – bij de generale repetitie allerlei praktische zaken te verzorgen als koffie, thee, ranja, maar ook het klaarzetten en opruimen van stoelen en dergelijke bij de generale repetities – te helpen bij de PR om The Passion overal kenbaar te maken, maar in het bijzondere op scholen (basis en middelbaar onderwijs) en in de wijken. Kunt u een poster ophangen op de basisschool van uw zoon/dochter? Als zich 10 ouders melden van verschillende scholen, is dit heel snel geregeld zonder dat het iedereen heel veel tijd kost.

U kunt er voor kiezen om heel veel taken op u te nemen, maar dat hoeft niet. U kunt zich ook melden als u alleen één specifieke taak wilt doen. Alle hulp is welkom, iedereen is welkom. U kunt zich melden via rien.prinsen@gmail.com. Ook als u meer informatie wil, stuur gerust een mail en u krijgt snel antwoord.

Met vrolijke groet, Rien Prinsen (Oh ja, zet vast in uw agenda: 15 april om 19.00 uur: The Passion 2017, voor een door jongeren. Locatie: Ichtuskerk