Pastorale Raad

 Het is al weer bijna Kerst. Wat gaat een jaar toch snel voorbij. In november hadden we een avond met de wijkcoördinatoren en daar werd o.a. besproken hoe het gaat in de wijken. Het bleek dat er in verschillende wijken
nog wel contactpersonen nodig zijn. Hebt u misschien wel wat tijd om een stukje wijkwerk te doen? Neem dan contact op met een van de ouderlingen, zij staan op de achterkant van deze Kerkklanken en kunnen u daar meer over vertellen. Over ouderlingen gesproken, in januari neemt Tine Urbach afscheid van de Pastorale Raad. Tine, hartelijk dank voor je inzet van de afgelopen jaren. We zijn blij dat we voor Tine een vervanger hebben gevonden, Henry Smit. Hij draait al een tijdje mee, maar per januari neemt hij officieel de wijken van Tine over. Nogmaals welkom in ons team.

Maar naast Henry, zoeken we nog een ouderling, zodat we alle zaken beter kunnen verdelen. Het spreekwoord zegt niet voor niets, dat vele handen, licht werk maken. Dus misschien wilt u het nieuwe jaar wel goed starten en mogen we u eens informeren wat het wijk- en ouderlingen werk inhoudt.

Tot slot staan de Kerstdagen weer voor de deur. Wij willen Tweede Kerstdag de deuren van de kerk openen, voor jong, oud, alleengaand of gezin, iedereen die zin heeft in een kop koffie/thee of limonade, een spelletje of een gesprek. Om samen met en voor anderen er een gezellige middag van te maken. Meer informatie elders in deze Kerkklanken. Wij wensen u/jullie allen goede, gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar.